tiistai 23. helmikuuta 2016

Hiihtolomani alkoi tässä juuri





Terve!



Mukava taas postailla teille!

Onko teidän viikko mennyt hyvin, oli teillä lomaa nyt, tai myöhemmin?

Mulla olisi teille myös shoottia!! Jee! Anteeksisenlaatu...



Ai niin, mulla on mennyt viikko hyvin. Mulla oli eilen kaveri seitsemän ja puoli tuntia kylässä, tänään noin puoli kahdesta seitsemään. Eli mukavaa on ollut.















Mitäs tämä on? Mikä ihme tuo on? Tai siis Dal joo. Jjepp, uusi Dalinihan se siinä. Se saapui eilen kahdeksan viikon odottamisen jälkeen mulle, suoraan kotiovelle. On ollu tuskaa olla kertomatta siitä teille, mutta pystyin. Arvailkaapa tytön mallia(jonka näkee) ja nimeä, paitsi ne joille olen kertonut :D





Näkemisiin!

8 kommenttia:

  1. Tunnen kyllä kaikki dalit jo pienestäkin vihjeestä :D Tällä Charlottella on ihan tajuttoman suloisen kaunis face up! (Uteliaisuudesta kysyn, miltä peruukki tuntuu, onko karkea vai sileä ja miltä laatu vaikuttaa?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, vaikkakin Charlotteilla on aina sama faceup :'D Ja aika hauska juttu kyllä, et tunnistat kaikki mallit Daleissa pienestä vihjeestä :'D

      Peruukki on sileä, mutta aika pörröinen(eli hiukset sojottaa paikoin sinne sun tänne...)Ja uskoisin laadun olevan samaa kuin aikalaila kaikki muutkin stockperuukit, eli ajan jälkeen ei kovin mukava enää.

      Poista
  2. Mysteerineiti on niin suloinen x33 HALUAN LISÄÄ KUVIA joo anteeksi :'D Mutta niin, toivottavasti laitat pian lisää kuvia neitosesta (ja tietysti muistakin neideistä)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Senja-rakas. Juu, kuvia on ehdottomasti tulossa lisääkin, älä huoli.

      Poista
  3. Sä et tiedä kuinka kovasti yritän olla kertomatta neidin nimeä. :D ihana postaus, tykkäsin kovasti! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En niin, mutta et selviäisi jos kertoisit :'D

      Ja kiitoksia kovasti

      Poista
  4. Ihana Dal nugsu!♥ Hyvin musiikki sopi kuviin!♥ sori, etten ole kerennyt kommata aikaisemmin ;_; En kyllä mallia osaa sanoa millään..ö.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän tosiaan on Dal Charlotte. Ja kiitoksia kovasti, Ron Hullu <3

      Poista

Olisi mahtavaa jos kommentoit, jokainen kommentti, lyhyt tai pitkä, piristää päivääni aina. Teidän kaikkien kommentit ovat minulle hyvin tärkeitä, joten vastaan aina. Negatiiviset kommentit voi silti jättää pois. Kritiikkiä saa antaa, muttei mielellään esim. "tää oli oksettava", "en kerro syytä"- tyyppisiä kommentteja.